Vi har webcastløsningen for deg!

CompanyCast har en moderne webcastløsning, som er kjent for sin synkroniserte flerkameraløsning med sømløs lyd som sin største fordel, les mer om bruksområder og alle funksjonene under.

Et enkelt kamera

Månedlig abonnement

Med et abonnement kan du streame så mye du måtte ønske, det være seg personalmøter, bystyrer, kurs, opplæring, med mer. 

Publikum i kinosal

Hotell og konferanse­senter

Med fastmontert utstyr og CompanyCast.live kan f.eks hoteller eller konferansesenter tilby kunder livestreaming i tillegg til romutleie. Tjen mer, enkelt!

Kirke

Kirker og mindre forsamlinger

Med vår diskre kameraløsning, kan du gi flere muligheten til å delta på gudstjenester eller andre seremonier. 

Du er i godt selskap!

Wilhelmsen, NAV, Nordlandssykehuset, Avinor, Hegnar Media og Aker er enten kunder eller samarbeidspartnere med oss. Så om du vil streame kvartalsvise presentasjoner av børsnoterte selskaper, kommunale møter, kurs eller konferanser så kan vi skreddersy den perfekte løsningen til deres behov.

Rådhus

Ha alt klart

Livestream så mye du ønsker!

Med fastmonterte (eller portable) kameraer og et CompanyCast abonnement starter og stopper du enkelt livestreamingen selv. Med en lav månedspris er løsning er perfekt for bedrifter og kommuner som har jevnlige møter, kurs og seminarer.

Rådhus

Tilby mer

Hotell og konferansesenter

Hvorfor skal produksjonsselskapene få jobben og overskuddet med å streame kundenes arrangementer? Nå kan du tilby kunden en full pakke med CompanyCast.live!

En kirke

Gi flere muligheten

Kirker og mindre forsamlinger

Det er mange grunner til at man ikke alltid kan være tilstede, det være seg jobb, studier eller sykdom. Ved private arrangement som bryllup, dåp, konfirmasjon og begravelse kan man enkelt dele en beskyttet webcast med de som ikke kan være der.

Hvorfor CompanyCast?

CompanyCast har benyttet seg av innovativ teknologi, muliggjort av de siste årenes enorme teknologiske fremskritt, sammen med erfaringer fra 2007 til i dag og utviklet en moderne, enkel og rimelig webcastløsning med mange gode funksjoner. Vår løsning er den eneste på markedet i Norge hvor seer selv sømløst bytter mellom forskjellige kamera uten opphold i lyden.

Flere kamera

Flerkamera­løsning

CompanyCasts løsning støtter opp til 5 synkroniserte kamerakilder.

Publikum i kinosal

Endre kamerakilde

Som seer bytter du enkelt mellom kameraene du vil se eller du kan lene deg tilbake og la vår smarte streamingløsning bestemme for deg.

Projektorstøtte

Hvis en projektor brukes, vil den vises som en kamerakilde med 100% oppløsning, enten den viser video, animasjon, PowerPoint eller Kahoot!.

Snakkebobler

Spørrefunksjon

Løsningen vår har innebygget kommentarfunksjon, som gjør det mulig for seerne å kommentere eller stille spørsmål under direktesendte arrangementer.

Snakkebobler som omhandler tidspunkt

Planlegging

Det er enkelt å planlegge, opprette og varsle om en webcast i god tid før den starter. På denne måten kan du dele lenken eller den integrerbare koden lenge før arrangementet begynner.

PC, tablet og mobil

Alle enheter

Løsningen vår bruker et responsivt design, slik at sendinger kan sees på alle slags enheter.

Snakkebobler

Agenda, arkiv og kapitler

Et agenda- og arkivsystem kan integreres, eller du kan dele webcast-opptakene dine i kapitler.

Nøkkel

Tilgangskontroll

Du kan enkelt beskytte livestreamen din og/eller videoopptakene med et passord du bestemmer. På denne måten er det bare inviterte eller betalende kunder som har mulighet til å delta.

HD-lyd

Godt lydbilde

Lyden på CompanyCast opprettholder god kvalitet og fungerer sømløst.

Ved å bruke nettsidene til CompanyCast samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les vår bruksvilkår her for mer informasjon.